Er du i tvivl om, hvorvidt din nuværende partner er den rigtige for dig? Det kan være svært at vide, om man har fundet ”the one”, men det er der heldigvis nogle stærke indikatorer på. Her er 3 tydelige tegn på, at du har fundet den rette for dig. 

Han/hun er betænksom

En af de vigtigste ting i et sundt forhold er, at din partner er betænksom. Dette betyder flere ting. For det første, at han/hun respekterer og overholder jeres aftaler og er punktlig med dem – altså at han/hun ikke kommer for sent ofte.

For det andet – og dette er noget af det absolut vigtigste – så betyder det, at han/hun lytter til dig. Din partner lader dig altid snakke ud, spørger ind til din dag og virker oprigtigt interesseret i dig, dine interesserer, dine venner og dine holdninger. Han/hun er nysgerrig på at forstå dine meninger om ting og at lære din familie og omgangskreds at kende.

Kender du nogen der skal giftes?

Han/hun er omsorgsfuld

Et andet utrolig godt tegn på, at du har fundet den rette, er, at din partner er omsorgsfuld. Han/hun er der for dig, når du er nede med flaget. Du kan altid ringe og skrive til ham/hende, hvis der er noget, der trykker dig, og du kan altid få et kram og en god, dyb snak, hvis du har haft en dårlig dag. 

Det er altafgørende i et forhold, at der er plads til, at man kan tale åbent og uden filter om følelser og tanker.

Mød en dygtig bryllupsfotograf i København

Han/hun tager initiativ

Et andet rigtig godt tegn på, at du har fundet den rigtige, er, at din partner ofte kommer med konkrete forslag til aktiviteter, udflugter, dates og lignende, I kan tage på.

Her er det også vigtigt, at det ikke bare er noget, der er forbeholdt begyndelsen af jeres forhold. Mange parforhold begynder efter de indledende, kærlighedsfyldte måneder hurtigt at stagnere, og det bliver så nemt bare at blive hjemme og se film i stedet for at tage ud og lave noget sammen. Hvis din partner konsekvent er initiativrig, er det et tydeligt tegn på, at han/hun virkelig vil dig og jeres forhold.

Fælles for alle disse ting er selvfølgelig, at det går begge veje. Man kan kun forvente, at ens partner er betænksom, omsorgsfuld og initiativrig, hvis man også selv er det. Så husk selv at komme med forslag til ting I kan lave, både de mere romantiske som for eksempel en picnic i skoven, men også de lidt mere frække dates

Det kan også være en sjov ting at tage tilbage til det sted, I mødtes. Så var jeres første date på en særlig restaurant, så prøv at besøge den igen, eller mødtes I på en fræk scor date, så prøv at genskabe den dag.