Din Store Dag

Når du planlægger et bryllup, der er en masse ting at jonglere. Det kan være en hård opgave, selv med hjælp fra venner, familie og erfaren bryllup planner. Her er nogle gode tips til at gøre sikker du føler dig sikker på om alle aspekter af dit bryllup, fra centerpieces til leje gebyrer.

Når du planlægger dit bryllup, kan du overveje de blomster, du ønsker at bruge. Nogle bryllupper har forskellige farver og blomster kan blive dyrt, når du forsøger at matche farver. Blomst farve afhænger af sæsonen, og hvis du er på udkig efter en bestemt farve i blomst i løbet af off sæson, vil det være dyrere.

Hvis du vil have en udendørs bryllup, kan du overveje omkostningerne. For at spare penge på dit bryllup, huske på, at udendørs bryllupper kan kræve tilladelser, har party størrelse begrænsninger, og hvis du vil være tilladt at have musik. Også, vejrforhold kunne tilføje ekstra omkostninger til din udendørs bryllup planer.

Vælg din brudekjole

Vælg din brudekjole, før du beslutter dig om noget andet, herunder smykker, sko, taske, hår eller makeup design. Tage din tid forsøger på kjoler og kigge rundt på de forskellige spillesteder, før du træffer dit valg. Hvis du kan finde ud af, hvad du vil online, der vil spare dig en masse penge for!

Give din mand-til-være, nogle manchetknapper og slips klip om morgenen af dit bryllup, så at han kan matche dine smykker. Det ser godt ud på fotos, når der er et stænk af funklende og farve på både for dig og det vil være meget betydningsfuld for ham at vide, at du tænker på ham, på din store dag.

Hvis noget går galt på din bryllupsdag, ikke flipper ud! Min kage faldt over på vej til min ceremoni, og både den bedste mand og en kvinde, der var ude af stand til at deltage. I sidste ende, disse mennesker er ikke længere i mit liv, og min nye bedste kvinde var en kage dekoratør, der var i stand til at lave kagen. Det vil altid arbejde ud!

Check dit bryllup sted at emsure, at der vil være plads til et dansegulv. Du vil ikke have så meget sjov dans, hvis rummet er for stramme. Overvej at fjerne unødvendige borde og stole inden dit receptionen begynder, så der bliver mere plads til at danse.

Hvis du vil være en gæst på et kommende bryllup, skal du sørge for at ankomme til ceremonien på tid. Intet afbryder et bryllup mere end en person, der viser op sent og tiltrække sig opmærksomhed. Prøv at give dig selv en ekstra 15 minutter, bare i tilfælde af, at der er trafik til at komme der.

En del af planlægningen til en destination skal omfatte kontrollere de typiske vejrforhold for den tid, du ønsker at blive gift. Det er ikke anbefalet at gå til Bermuda under orkanen sæsonen, for eksempel. Prøv at planlægge et tidspunkt, hvor vejret er garanteret til at være solrigt, men ikke for varmt.

Overvej at købe bryllup forsikring. Hvis du bruger en masse penge på et bryllup, så bryllup forsikring kan beskytte din investering, hvis der opstår problemer. For eksempel, en leverandør går fallit eller et bryllup aflysning på grund af bruden eller gommen til at være syg eller kommer til skade på den store dag.

læs også:

Møllerup Gods
Munkegaard bryllup
Nordatlantens brygge
Bryllup i Nordsjælland
Norsminde Kro
Nørre Vosborg
Vosborg bryllupsbilleder
Bryllup Odder
Rold Gl. Kro
Rosenfeldt Gods
Rosenholm Slot
Sæbygaard bryllup
Sædding Kirke
Scandic Bygholm
Schackenborg Slotskro
Selskabsfotograf
Sjette Frederiks Kro
Skarrildhus
Skodsborg Kurhotel
Skovriderkroen
Skrøbelev Gods
Lykkesholm Slot
Sophiendal Gods
Sønderskov herregård
Sorup Herregård
Brudepiger og brudesvende
Staarup Hovedgaard
Store Restrup
Takkekort
Tirsbæk Slot
Trøjborg
Tulstrup Kro
Ulriksholm Kro
Valdemars Slot
Valg af lokation
Vejret og naturen
Vestsjælland Bryllup
Vielse i Åbyhøj
Vielse på KBH rådhus
Vielsesringe
Vrå Slot

Prøv at købe dine bedste mand eller brudepige en gave til at vise din påskønnelse for at hjælpe med at gøre din bryllupsdag en god en. Dette vil gøre dem til at føle sig beæret for at være en del af din særlige dag. Køb gaven måde før brylluppet, så du ikke glemmer at gøre det med al den galskab, af din store dag.

For en intim atmosfære, der opfordrer gæsterne til at blande sig og interagerer med hinanden, kan du overveje lange borde med bænke i stedet for flere runde borde. Dette er med til at skabe en mere naturlig mønster for kommunikation og invitere fælles samtaler. Dette arrangement kan også skære ned på omkostningerne ved at betale for flere blomster arrangementer for hver tabel.

Hvis du er planlægning en destination bryllup behøver ikke være bange for at bede for hver rabat, du kan finde. Mange hoteller, restauranter og andre begivenheder steder vil tilbyde rabatter, der er baseret på mængden af mennesker, der vil være til stede. Dette kunne betyde, at skære eller øge din gæsteliste til at rumme, men de besparelser, der kan være værd at det.

Sørg for at informere restauratøren, at receptionen vil være uden for. Nogle fødevarer er ikke egnet til udendørs modtagelse, fordi de kan ikke holde sig godt, eller de kan flyve væk i kraftige vindstød. En smuk dække anbefales til fødevarer til udendørs bryllupper, for at holde dem friske og fri for snavs eller fejl. Hvis du har brug for et lille køleskab til at holde drikkevarer kolde.

Ikke planlægger destination bryllupper uden hensyntagen til den destination, der er juridiske krav. Uanset om det er bopælspligt, gebyrer, eller andre bureaukrati, du skal have alle dine behov behandles, før du begynder opgaven med reservation af hoteller og service til den store dag.

Hvis du vil have en destination bryllup, bør du besøge det sted før, eller har nogen at gøre det for dig. Du kan finde agenturer, der tilbyder denne form for service. Du bør gøre så meget forskning som muligt på forhånd, så du ikke skuffet, når du får der.

Når du planlægger mødested for dit bryllup, akustik er en vigtig overvejelse. Dine gæster behøver at være i stand til at høre dig over lyden af klukkende strand bølger eller støjende fugle. Undersøge lydkvalitet, uanset hvor du er at blive gift, og afgøre, om eller ej du kan nemt blive hørt. Du kan altid leje et lydsystem, der har clip-on-mikrofoner for dig, din forlovede, og den embedsmand, der forestår bryllup, hvis det er nødvendigt.

Forhåbentlig kan disse tips har givet dig lidt ro i sindet og hjulpet til at øge din tillid til din evne til at planlægge dit bryllup med sund fornuft såvel som stil. Jo mere du kender om, hvordan at planlægge et bryllup ordentligt, jo mere energi du har at gøre sikker på, at hver eneste detalje er helt perfekt.