En bryllupskonsulent er det man I USA kender som Weddingplanner

En bryllupskonsulent er det man I USA kender som Weddingplanner. Bryllupskonsulenten kan hjælpe dig med at navigere gennem planlægningen af dit bryllup, lige fra valg af feststed og menu, til valg af farve på duge og servietter, stil og tema. Men det vigtigste en bryllupskonsulent kan gøre for dig, er at koordinere alle de ting du har planlagt for den store dag, så du kan slappe af og nyde hvert øjeblik af dit bryllup.

En bryllupskonsulent kan:

 • – Spare dig for tid
 • – Planlægge budgetter – der holder!
 • – Garantere kvalitetbevidste leverandører – til den rigtige pris!
 • – Foreslå feststeder
 • – Udvikle idé og design
 • – Administrere budgettet
 • – Foretage reaserch
 • – Rådgive omkring traditioner
 • – Komme med nye og kreative løsningsforlag
 • – Give dit bryllup “den råde tråd”
 • – Indhente tilbud fra leverandører såsom bryllupsfotograf, buket, ringe etc
 • – Reservere og bestille varer/services
 • – Rådgive om bryllupstrends samt “where to buy”
 • – Koordinere selve bryllupsdagen.

Hos The Wedding Company tilbyder vi tre servicesmodeller, så du har mulighed for at vælge netop den model der passer dit behov.

Full-treatment

Ved Full-treatment designer, planlægger og koordinerer The Wedding Company hele brylluppet efter Jeres ønsker, behov og budget – helt uden beregning. De gode forbindelser vi har med vores leverandører gør, at vi modtager rabatter på vores køb, som vil være vores betaling for at planlægge Jeres bryllup – altså er vores service gratis for Jer som brudepar, og I vil være sikre på, at leverandørerne ikke tager overpris for deres leverancer til Jeres bryllup.

Jeres personlige bryllupskonsulent

Jeres personlige bryllupskonsulent vil vejlede indenfor trends, traditioner og komme med kreative løsningsforslag, så brylluppet kommer til at afspejle Jeres personlighed.
Det er helt op til Jer at vælge til og fra i de forskellige forslag, og I slipper for stress og de enormt tidkrævende opgaver, der er ved at planlægge et bryllup.

Selv om I vælger Full-treatment har I som brudepar, stadig mange opgaver at varetage

Selv om I vælger Full-treatment har I som brudepar, stadig mange opgaver at varetage frem til brylluppet. I skal jo f.eks. skrive og sende invitationerne, mødes med præsten, prøve kjoler, vælge hvad bryllupskagen skal bestå af, lære at danse brudevals osv. – altså ”alt det sjove” ved at planlægge et bryllup.

På selve bryllupsdagen

På selve bryllupsdagen skal I slet ikke tænke på ”om alt nu går efter planen?” Tilstedeværelsen af jeres personlige bryllupskonsulent gør, at I trygt kan regne med, at hele arrangementet forløber planmæssigt, og gør dette til den bedste dag i Jeres liv – en dag som jeres gæster sent vil glemme. Full-treatment* kan også anvendes, hvis I påtænker at holde bryllup i udlandet.

Enkeltopgaver

I kan også vælge at bruge The Wedding Company til enkeltopgaver, såsom udvikling og design af bryllupstema, hvis I gerne vil have en meget speciel location for bryllupsfesten, leverandører, udarbejde idéer eller andet.

Hvis du er gæst til brylluppet, og gerne vil overraske brudeparret ved at give dem den del af brylluppet de selv havde sparet væk, men ellers gerne ville have – så kan The Wedding Company hjælpe Jer.

Koordinator

Koordinator på bryllupsdagen er den service, der hjælper Jer som brudepar til at slappe af og nyde Jeres bryllup. En konsulent vil være sat ind i de forberedelser I har gjort op til brylluppet, og vedkommende vil være til stede under hele bryllupsdagen, og sørge for at alt går efter planen. Dette er også en god gaveidé til den stressede brud.

Lige meget hvilken service I vælger, vil jeres konsulenten selvfølgelig stå parat til at besvare Jeres spørgsmål, og I vil til enhver tid kunne kontakte os. For priser og tilbud, kontakt The Wedding Company. *Full-treatment er ikke uden beregning i udlandet.

Mangler du inspiration?

Inspirationen, nye idéer og trends henter The Wedding Company hvert år i udlandet, i London, Paris og New York. På den måde…

Hvorfra kender du The Wedding Company?

Vi har stor erfaring med at skabe smukke og unikke bryllupper. Se et udvalg af de bryllupper vi har lavet og lige nu er ved at planlægge…